se yderligere info >>
 


Initiativ af Pulsk Ravn og Mette Kit Jensen
28 februar-20 marts 2008

OPEN CALL!


Vi henvender os til dig som er kunstner, designer, arkitekt, performer eller lignende og som beskæftiger dig med kunstneriske projekter i det offentlige rum. I perioden fra 28 februar – 20 marts 2008 vil vi hver torsdag invitere folk til at holde foredrag, lave events, performance el. lign. omkring egne eller andres projekter i det offentlige rum. Performative, konceptuelle, sociale, stedsspecifikke, politiske og lignende praksisser i byrummet har en tendens at unddrage sig den almindelige kunstneriske diskussion. Vi vil prøve at samle denne del af kunstscenen, som kan forekomme lidt usynlig i en tid, hvor der er så kraftig fokus på gallerikunst. Særlig temporære og handlingsbaserede projekter bliver set af få og ikke altid formidlet videre. Det synes vi er ærgerligt og måske mangler vi et forum hvor vi kan møde hinanden, derfor vil vi gerne indbyde til åben scene og afslappet socialisering:
Det eksisterende udstillingsrum RACA på Gammel Kongevej 37 indretter vi som
BROOM! – Åben Scene, der både kan aflæses indad i gallerirummet og udad mod gaden. Vinduespartiet vil således fungere som scenegulv. Vi vil derefter optræde som værtinder for de indkomne oplæg, som vi forestiller os har en varighed på op til ca. en halv time. Suppe, kaffe eller snitter skal hjælpe samtaler og diskussioner i gang.

Så har du noget du gerne vil fortælle, diskutere eller vise frem så send os en E-mail til: mettekitjensen@yahoo.com eller pulsk@raca.dk inden d. 9 februar Da vi ikke rigtig kan overskue hvor stor interessen er for projektet forbeholder vi os ret til at stoppe for tilmelding hvis scenen bliver overbooket, eller hvis vi vurderer at et projekt ikke helt holder sig til emnet. Ellers venter vi i spænding, måske kan folk efterfølgende finde sammen i nye projekter eller netværk.
Vi gør opmærksom på at dette er et non budget arrangement og at vi derfor ikke kan tilbyde økonomisk support eller andet teknisk udstyr end det mest basale.

Hilsen og på gensyn,
Pulsk Ravn & Mette Kit Jensen

BROOOM! PROGRAM:

Udstilling 1:
Mette Gitz-Johansen, 18 januar – 8 februar 2008
se yderligere info >>

Udstilling 2:
Frans Jacobi, 15 – 24 februar 2008
se yderligere info >>

Åben Scene:
28 februar – 20 marts 2008

Udstilling 3:
Kerstin Stoll (D) fra 22 marts 2008