Installationen fremstiller et lille, hemmeligt teater:
Et lille diskret skilt på den lukkede dør ind til galleriet annoncerer:

Anarkistisk Aftenunderholdning
Magisk Teater
(kun for forrykte)
Nu spiller: ”Er et andet samfund muligt?”

De tre første linier på dette skilt er et citat fra Hermann Hesse’s legendariske roman ’Steppeulven’.
I glasboksen ses forskellige rekvisitter til et fiktivt teaterstykke: Et sort banner uden tekst, et lilla flag ligeledes uden tekst og et par grønne mælkekasser fyldt med brosten. Bagsiden af et lilla scenetæppe peger ind mod det lukkede gallerirum. Et lysshow om aftenen skaber den rette stemning af optøjer og samfundsomvæltning.

Udstillingen foregår i glasboksen ud til Gl. Kongevej, men etablerer også et fiktivt teaterrum inde bag forhænget og døren: Et utilgængeligt, aflåst rum, hvor der tilsyneladende foregår noget eksklusivt og dramatisk: kun for forrykte / et andet samfund? Hvad der foregår derinde, må den forbipasserende gøre sig sine egne forestillinger om.

Installation er en del af et større projekt, hvor Frans Jacobi bearbejder billeder og symboler med afsæt i samtidens mere ekstreme demonstrationskultur, hvor budskaber og letaflæselige krav er trængt i baggrunden for et mere diffust og følelsesladet udtryk, bl.a. I form af gadekampe, hærværk, xxx. Værket her repræsenterer demonstrationen som et teater for et eksklusivt publikum, men også som den magiske drøm om et andet samfund, der er værd at kæmpe for.

Frans Jacobi udstiller samtidig et andet værk ’Er et andet samfund muligt?’ på udstillingen KRITISK FORM, 2. februar - 1. marts 2008 på udstillingstedet Skulpturi.dk (se www.skulpturi.dk)