Fernisering mandag d. 12/9 kl 19 på RACA - VELKOMMEN!!

Lær at omdanne en overheadprojektor til en gør-det-selv-low-budget-video-projektor, udforsk vj-teknikker gennem tiderne eller syng med på dine ynglingsmelodier til lørdagens live Casio-akkompagnerede karaOHke-event.
OHpen Workspace er åbent 12.-18.sept, dagligt 15-19, lørdag 19-22 på RACA, Gl. Kongevej 37 st, th.

Program:
Mandag 12/9, kl 19-21
Fernisering. ”How to do Overhead”
OH-video-installation i Raca’s vindue.

Onsdag 14/9, kl 17
Gør-det-selv-low-budget-video-projektor-workshop. Hvis du selv medbringer en 15” LCD-skærm, hjælper vi dig med at gøre den OH-kompatibel.

Torsdag 15/9, kl 19
Overhead VJ-workshop. Her introduceres fænomenet VJ’ing gennem tiderne fra 60ernes eksperimenter med OH-liquid-slides til nutidens digitale værktøj.

Lørdag 17/9, kl 19-22
KaraOHke night med live Casio-akkompagnemet. Ugen på Raca afsluttes med et intimt karaOHke arrangement. Scenen er Racas butiksvindue og alle sange og den tilhørende live VJ’ing vil blive projekteret via overheads.

OHpen Workspace på Raca er en del af The Art of the Overhead – festival for et glemt medium. En gruppe kunstnere har sat sig for at bringe verdens kedeligste medium – overheadprojektoren - ud af klasseværelset! De støver den af og udforsker dens kreative potentialer i denne vor digitale tidsalder.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 1. oktober. Her vil Basement lægge hus til en udstilling, hvor publikum får mulighed for selv at udforske et arkiv af overheads med værker af kunstnere og designere fra Skandinavien, Tyskland, Bulgarien, Brasilien og USA. Udstillingen åbnes af professor Siegfried Zielinski fra Academy of Media Arts i Køln og der vil være FEST med musik og performances af bla. de ”plundersoniske” lydgenier Felix Kubin(DE) og Wojt3k Kucharczyk (PL), MikoMikona (DE), Oliver Hangl(AT) and Monochrom (AT) med flere ...

Udstillingen fortsætter til d. 4. oktober.
Projektet præsenteres af kunstnergruppen E.A.T. – Experiments in Art and Technology.

Læs mere på www.overheads.org