urban projects
urban projects
shoe shine
shoe shine
shoe shine
urban art
urban art
 DEL 1: 28.-30. August 2009, Kl.11.00-17.00
DEL 2: 28. August-31. December 2009, i museets åbnings tid

Vidste du, at en af de første ting, som både mænd og kvinder bemærker, når de ser dig, er dine sko?

Kunstindustrimuseet byder sine besøgende velkommen med gratis og holdbar skopudsning - en performativ iscenesættelse af gaderummet foran museet. Inde på museet har RACA redesignet dele af det eksisterende inventar til sociale konversationsmøbler, og museets frontpersonale har fået ny uniformering. I weekenden 28.-30. august betjenes indgangen til Kunstindustrimuseet af et uniformeret og professionelt skopleje -personale, der tilbyder en poleret og behagelig oplevelse, som vil få dig til at skinne!

KIM´s Shoe Shine af designduoen RACA udforsker relationen mellem museum, personale og besøgende. Udover gratis gadeservice er der i Kunstindustrimuseet indrettet nye hvilepladser i samlingerne. I en komfortabel atmosfære indbydes museets besøgende til at sidde ned og betragte, læse eller konversere. Med projektet KIM´s Shoe Shine falder Kunstindustrimuseet på knæ og udbringer en hyldest til de besøgende, de forbipasserende og vores mest elskede hverdagsdesign: skoen. 

RACA har siden 2002 arbejdet i krydsfeltet mellem design og kunst, og har serviceret det offentlige rum med deres performative iscenesættelser både i Danmark og udlandet, senest i Montréal og New York.

http://www.kunstindustrimuseet.dk/udstillinger/kommende-udstillinger/kunstindustrimuseets-shoe-shine